| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MissLeeloo z-ca red. naczelnego

|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 10:42 pm Temat postu: Co oglądamy |
|
|
Full Metal Panic
Ciągle mam mieszane uczuciu co do tej serii - ale postanowiliśmy obejrzeć do końca.
Demashitaa! Powerpuff Girls Z
Nic co prawda nie przebije absordulności wersji Cartoon Network ale Powerpuff to Powerpuff! Trzeba obejrzeć! Są urocze ^^ Interpretacja jest jak najbardziej do przyjęcia.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 8:41 pm Temat postu: Fullmetal Panic Fumoffu! |
|
|
Full Metal Panic season 1 - był chwilami nużący ze swoją pompatycznością. Ale Fullmetal Panic Fumoffu! rządzi. Nie ma odcinka, żebyśmy się nie pokulali ze śmiechu. Polecamy.
Fumo! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sieg^^ redkator-mangowy

|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 11:42 pm Temat postu: |
|
|
Niestety FMP jakos ominal mnie szerokim lukiem, tak, ze nawetnie wiem czy przez to cos stracilam, czy tez bilans wyszedl na zero... kto wie
 _________________ Shiteiru ka, Shinigami wa ringo shika tabenai. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sieg^^ redkator-mangowy

|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 6:26 pm Temat postu: |
|
|
Niestety jakos ostatnio nie mam czasu na rozgladanie sie za nowymi anime lub mangami. Na razie mam ciagoty do mangi Full Metal Alchemist oraz Death Note (musze u kupeli wyzebrac kolejne epizody.. ale to po 13. lutego). _________________ Shiteiru ka, Shinigami wa ringo shika tabenai. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 6:32 pm Temat postu: co następne |
|
|
U nas też ostatnio z czasem nie było najlepiej... ale i tak staramy się codziennie oglądać jeden odcinek anime - póki co FMF hmmm.... muszę się zastanowic, co będzie następne
Czy w Alchemist dają dużo mechów?
(a tak w ogóle, to co z tym 13 u Ciebie ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 7:15 pm Temat postu: koniec? |
|
|
Hmmm.... nie wiem czy Fumoffu kończy sie na 16 czy 17 odcinku czy nie możemy znależć więcej... ale nic nie zapowiadało końca... chlip... ale po komentarzach na YouTube wynikałoby, że to koniec.
Jestem niepocieszona.
No nic, czas na 'Full Metal Panic! The Second Raid...' - idziemy za ciosem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sieg^^ redkator-mangowy

|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 9:57 pm Temat postu: |
|
|
FullMetal Alchemist zdecydowanie jest niemechowy, chyba, ze do elementow mechanicznych zaliczyc automaial'a (http://en.wikipedia.org/wiki/Automail)
ech szkola..po 13 powinno sie rozluznic... _________________ Shiteiru ka, Shinigami wa ringo shika tabenai. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 4:21 pm Temat postu: nie ma... |
|
|
FMP the Secend Raid obejrzeliśmy jeden odcinek. Był taki 'techniczny' i bitewny. Na drugi dzień nie było już na YouTube żadnego odcinka z ludzkim tłumaczeniem - no chyba że hiszpańskie cosik więc zapuściliśmy .Hack//sign - wstyd przyznać, ale nie oglądaliśmy wcześniej ale będziemy szukac dostępu do FMP TSR... nie to żeby Hack nie był fajny - o nie, zapowiada się świetnie, tylko że jakoś tak się zżyliśy z Panickiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Toperz

|
Wysłany: Pon Lut 19, 2007 12:38 pm Temat postu: |
|
|
Koniecznie ERGO PROXY. zaczyna się prawie jak Bladerunner, przechodzi powoli w Alite a potem robi się z tego coś zupełnie innego. ciężka hermetyczna przyszłość z kontrolowanym społeczeństwem, tajemnice za tajemnicą, jakiś spisek... po 16 odcinkach moge powiedziec z czystym sumieniem że jest naprawde dobre. polecam gorąco. równie świeżutkie co Death Note  _________________ Ślimaki wyszły na żer. Znów będą dziurki w liściach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 2:04 pm Temat postu: męczymy |
|
|
Jeszcze nie zmęczyliśmy Hack'a Signa... ciężko nam to idzie... ale chcemy zmęczyć to do końca.
Następny w kolejności czeka Full Metal Alchemist a potem Ergo Proxy i Death Note. Niestety za dużo czasu nie mamy, więc idzie nam to co najwyżej w tempie jednego odcinka dziennie...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|