| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sieg^^ redkator-mangowy

|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 10:31 pm Temat postu: nowinki |
|
|
Pod tym tym tematem zamieszczamy rozne wiadomosci, ktorych nie znajdzie sie na zadnym wielkim portalu informacyjnym. Ot, nowinki dootyczace dzialalnosci malych/szarych grupek swiatka mangowego. _________________ Shiteiru ka, Shinigami wa ringo shika tabenai. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sieg^^ redkator-mangowy

|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Powstalo forum dla zainteresowanych tematyka Full Metal Alchemist ... tzn jest jeszcze w powijakach, ale powinno sie rozkrecic (w koncu JA tam sie udzielam ).
oto link: www.fullmetalalchemist.dog.pl _________________ Shiteiru ka, Shinigami wa ringo shika tabenai. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga Redaktor-MG

|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 9:13 pm Temat postu: Alchemist |
|
|
Już się udzieliłam, problem w tym, że nie widziałam żadnego odcinka Alchemista! Musi poczekać w kolejce po Hack.sign i ewentulanie po Panicu... już zapisałam go do oglądania w kolejkę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sieg^^ redkator-mangowy

|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 11:04 pm Temat postu: |
|
|
Juz cie wytropilam ^^ w sumie to nie bylo trudno... sproboje stworzyc tam teamty pod dyskusje, wiec daje ci troche czasu na zaznajomienie sie z seria ;p _________________ Shiteiru ka, Shinigami wa ringo shika tabenai. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissLeeloo z-ca red. naczelnego

|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 1:16 pm Temat postu: spam |
|
|
| Cóż - na razie tam po prostu 'spamuje', bo jeszcze troszkę, zanim będe się mogła wypowiadać we właściwym temacie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 6:37 pm Temat postu: Alchemist |
|
|
A tak w ogóle, to na co mam się nastawić chcąc oglądać Alchemista?
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Toperz

|
Wysłany: Pon Lut 19, 2007 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Nastawiaj się na kawał genialnie napisanej, wciągającej i kilkuwarstwowej przygody ciezko porównać do czegokolwiek ale wyobraż sobie że dzieciak ma 4 kropki w transformacji sił i przynajmniej 3 w życiu i materii całość potraktowana raczej "lajtowo", przynajmniej na początku... :> _________________ Ślimaki wyszły na żer. Znów będą dziurki w liściach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sieg^^ redkator-mangowy

|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 9:49 pm Temat postu: |
|
|
tak.. ja zniechęciłam się, kiedy zobaczyłam pajaca na pustyni w czerwonym płaszczu, wrzeszczącego na wielką zbroję zakopaną w piasku.. kiedy przełkniesz takie głupoty, zaczynają pojawiać się głębsze wątki...
O czym jest? Toperz ma rację - dzieciak wymiata! Drugi dzieciak też! Nie spodziewaj się jednak gotyckich klimatów.. zdecydowanie alchemia FMA nie nawiązuje do naszego świata... a to taka myśl, żeby jeszcze bardziej zbić z tropu i zaciekawic serią : "Kamień filozoficzny jest bardziej magiczny niż naukowa jest alchemia"  _________________ Shiteiru ka, Shinigami wa ringo shika tabenai. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 11:19 pm Temat postu: adres |
|
|
Forum alchemista się przenosiło - czy możesz Sieg podać mi nowy adres?? Wstyd powiedzieć ale jakiś czas tam nie zaglądałam i mi adres wyczyściło  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 11:52 pm Temat postu: Vexille |
|
|
Vexille - jak byliśmu w Polsce to czytałam w miarę pozytywną recenzję na temat tego filmu. Niestety w głównym kinie Kolding cisza na ten temat... ale tutaj nie dotarły takie filmy jak Resident Evil III czy Opowieści ze Ziemiomorza - więc czego ja oczekuję...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|