Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:37 am Temat postu: Modernizacja Bloga i Forum
No więc zacząłem walkę z wyglądem bloga, serwerem itd... no więc blog przechodzi całkowicie na system CMS dzięki czemu będzie nam łatwiej dodawać notki i co za tym idzie będą częstsze aktualizacje. Żadnego babrania się w HTML i innych pierdołach Oczywiście zmieni się wygląd bloga i podrasujemy prawdopodobnie trochę forum co by odżyło.
Konto FTP Dla stałych użytkowników forum !
Niedługo czeka mnie okres przedłużenia umowy na serwer, dzięki czemu uzyskamy dodatkowe 1 gb pojemności. Nie ma możliwości na dzień dzisiejszy abyśmy wykorzystali całą powierzchnię serwera, dlatego jeśli ktoś byłby zainteresowany niech pisze do mnie ( nie gryzę ) ( do czego konto FTP ? - dzięki takiemu kontu każdy może przechowywać swoje zdjęcia, zamieszczać je na forum, bez obawy, że przepadną gdzieś na darmowym hostingu zdjęć. Jeśli ktoś chce może również utworzyć swoją stronę w internecie- bloga itp )