Forum Inne spojrzenie
Fotki nie tylko cmentarzy, rpg, manga i anime, koty i ich miłośnicy

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Modernizacja Bloga i Forum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Inne spojrzenie Strona Główna -> Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
frycek
Redaktor Naczelny

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 9:37 am    Temat postu: Modernizacja Bloga i Forum Odpowiedz z cytatem

No więc zacząłem walkę z wyglądem bloga, serwerem itd... no więc blog przechodzi całkowicie na system CMS dzięki czemu będzie nam łatwiej dodawać notki i co za tym idzie będą częstsze aktualizacje. Żadnego babrania się w HTML i innych pierdołach Very Happy Oczywiście zmieni się wygląd bloga i podrasujemy prawdopodobnie trochę forum co by odżyło.

Konto FTP Dla stałych użytkowników forum !

Niedługo czeka mnie okres przedłużenia umowy na serwer, dzięki czemu uzyskamy dodatkowe 1 gb pojemności. Nie ma możliwości na dzień dzisiejszy abyśmy wykorzystali całą powierzchnię serwera, dlatego jeśli ktoś byłby zainteresowany niech pisze do mnie ( nie gryzę ) Wink
( do czego konto FTP ? - dzięki takiemu kontu każdy może przechowywać swoje zdjęcia, zamieszczać je na forum, bez obawy, że przepadną gdzieś na darmowym hostingu zdjęć. Jeśli ktoś chce może również utworzyć swoją stronę w internecie- bloga itp )
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
MissLeeloo
z-ca red. naczelnego

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 11:54 am    Temat postu: po blogu Odpowiedz z cytatem

Próbowaliśmy zrobić modyfikację WordPress'a, by móc zamieszczać galerie... i nie wyszło Sad Skończyło się likwidacją bloga Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Inne spojrzenie Strona Główna -> Forum Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: