| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Toperz

|
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 12:22 am Temat postu: |
|
|
z Trinity Blood jest jeden mały problem... nudzi się po czwartym odcinku. klon hellsinga... bardzo słaby. lepiej obejrzeć hellsing ultimate. niby to samo co normalny ale mroczniej i szybciej. taki jakby remake. _________________ Ślimaki wyszły na żer. Znów będą dziurki w liściach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissLeeloo z-ca red. naczelnego

|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 5:51 pm Temat postu: nie wesoło |
|
|
No dobra... siódmy odcinek nie był zabawny... o chimerze z własnej córki i pieska... buuuuu
Będzie więcej takich....?
buuu......
Ale będzie coś na pocieszenia? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Toperz

|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 6:25 pm Temat postu: |
|
|
no powiem tylko że sprawa chimery jeszcze wróci. a będzie ciężej. szczególnie gdy już wybuchnie wojna na całego. ale kto, co, jak i dlaczego pozostawiam już tobie do odkrycia. _________________ Ślimaki wyszły na żer. Znów będą dziurki w liściach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sieg^^ redkator-mangowy

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 7:30 am Temat postu: |
|
|
Tak, to ten odcinek, po którym spodziewałam się już wszystkiego... ale i tak czasem udało się twórcom anime/autorce mangi nabrać mnie jeszcze pare razy (podpuścić, że wszystko jest ok.)  _________________ Shiteiru ka, Shinigami wa ringo shika tabenai. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 6:28 pm Temat postu: Full Metal Alchemist |
|
|
Jesteśmy zachwyceni Alchemistem. Będziemy polecać wszem i wobec.
To nie tylko warto, ale i należy zobaczyć
Akcja wspaniale poprowadzona, przemyślana, bez nabijania odcinków wspominkami, wyczekuje się nastepnego odcinka... miodzio...
Bez słodzących momentów, czasami bywa okrutnie, śmierć nieodłącznym towarzyszem... ale jednak jest w tym jakaś nadzieja, przebija się promyczek  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 2:47 pm Temat postu: Death Note |
|
|
Zajęliśmy się Death Note. Wciągnęło nas całkiem, całkiem (pomimo ze policjanci byli albo idiotami albo bardziej naiwni od przeciętnych paladynów).
Z klimatem.
Ryuk moim generalnie idolem (ma dobrego stylistę )
Cudowna muzyka.
Niestety, od kiedy zabrakło Ryuka, wszystko stało się lekko nudnawe. Na szczęście pojawił się Rem, więc akcja zyskała jakoś na tempie. Zobaczymy co dalej.
Swoją drogą widziałam internetową wersję Death Note. Można było 'wpisać' coś od siebie.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frycek Redaktor Naczelny

|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 8:35 pm Temat postu: Xenosaga |
|
|
No więc obejrzeliśmy serie do połowy, powiem tyle chłam jakich mało. Ale skoro już zaczęliśmy to te parę odcinków dociągniemy do końca.
Xenosaga - ogólnie wszystko się dzieje w kosmosie, ale fabuła jest tak rozwalona, że nie do końca wiem o co chodzi. Confused |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|